• 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg
 • 13.jpg
 • 23.jpg
 • 101.jpg
 • 102.jpg
 • 103.jpg
 • e07e1138-6fe1-4e9e-9d2f-6f011605cf7c.jpg
 • piscina2.jpg
 • tipi_yellow.jpg

1. Algemene voorwaarden
Bij het maken van een boeking gaat u stilzwijgend, evenwel expliciet en zonder voorbehoud, akkoord met de algemene voorwaarden die vermeld zijn onder de kop ‘algemene voorwaarden’ op de website www.campingpiandamora.nl. U vindt de algemene voorwaarden ook door op de link te klikken die vermeld is in de boekingsbevestiging. Wij stellen het op prijs als u kennis neemt van onze disclaimer.

2. Reserveringen
Een reservering maakt u via e-mail of telefonisch. Een gemaakte reservering is definitief op het moment dat deze door ons is bevestigd. Hiertoe ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk, en ten alle tijde, een reserveringsbevestiging per e-mail. De administratiekosten verbonden aan de reservering bedragen € 5,00.

2.1 Optie:
Voorafgaand aan een reservering is het mogelijk een optie te nemen op een tentplaats. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

2.2 Preferentie:
U kunt uw (voorkeuren) preferenties doorgeven bij het maken van uw reservering. Wij doen er alles aan deze in te willigen. De inwilliging van van een prefentie wordt echter niet gegarandeerd, hieraan zijn dan ook geen kosten verbonden.

2.3 Essentie:
Een voorkeur die dermate belangrijk is dat het wel of niet boeken van een staanplaats hier van afhangt is een essentie. Indien u een essentie doorgeeft bij het maken van de reservering wordt de inwilliging hiervan gegarandeerd. De kosten per essentie bedragen €5,00.

2.4 Benodigde gegevens:
Om de reserveringsovereenkomst te sluiten en deze te kunnen uitvoeren hebben wij de volgende gegevens van u en de eventuele medereiziger(s) nodig: achternaam, voorna(a)m(en), geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Tevens ontvangen wij graag de afmetingen van uw tent, caravan, camper of vouwwagen en vernemen we graag of u gebruik wenst te maken van elektriciteit.

2.5 Aansprakelijkheid:
Degene die een overeenkomst aangaat, eveneens namens of ten behoeve van een ander, is aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien.

2.6 Kennelijke fouten:
Kennelijke fouten en vergissingen in e-mailcontact en publicaties binden Camping Pian d’Amora niet.

3. Reissom
De op de website
www.campingpiandamora.nl gepubliceerde prijzen zijn van toepassing.

4. Betaling
Bij het totstandkomen van de reserveringsovereenkomst dient een aanbetaling te worden voldaan welke gelijk is aan 30% van de totale reissom. Dit bedrag dient uiterlijk 14 dagen na de boekingsdatum in ons bezit te zijn. Betalingsmogelijkheden worden vermeld in de bevestiging van de reservering. Indien de aanbetaling uitblijft, vervalt de reservering. Daarvoor worden annuleringskosten (zie art. 6.2 a) in rekening gebracht.

Het restant van de reissom voldoet u op de laatste dag van uw verblijf. De restantbetaling dient contant te worden voldaan.

5. Reserveringsbevestiging en reserveringsnummer
De reserveringsbevestiging wordt per e-mail aan u verstrekt. Deze dient u bij aankomst op onze camping te overleggen. De bevestiging is voorzien van een reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is nodig in alle correspondentie met betrekking tot of naar aanleiding van de gemaakte reservering.

6. Wijzigingen, annuleringen, eerder vertrek
Voor wijzigingen, annuleringen en in het geval van een vroegtijdig vertrek, gelden de volgende voorwaarden:

6.1 Wijziging:
Onder wijziging wordt verstaan: wijziging van het aantal personen, wijziging van de reisdata (
m.u.v. wijziging van de verblijfsduur), toevoegen van van tevoren te reserveren zaken (wo. elektriciteit). Een verzoek tot wijziging wordt zonder verdere kosten in rekening te brengen in behandeling genomen.

6.2 Annulering:
Een annulering dient te allen tijde schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan.
a. In geval van annulering wordt 30% van de reissom in rekening gebracht.
b. Indien u minder dan twee weken voor de aankomstdatum annuleert, wordt 50% van de reissom in rekening gebracht.

6.3 Eerder vertrek:
Bij een eerder vertrek dan waarvoor gereserveerd, is men de reissom voor de gehele gereserveerde periode verschuldigd.

7. Aankomst en vertrek
Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur gebruik maken van de door u gereserveerde staanplaats. Op de dag van vertrek dienen tenplaatsen voor 12.00 uur verlaten te zijn. Greencamptenten staan vanaf 16.00 uur tot uw beschikking en dienen op de dag van vertrek voor 10.00 uur bezemschoon te worden opgeleverd.

7.1 Openingstijden receptie:
Houdt u er op uw aankomstdag rekening mee dat de receptie gesloten is tussen 12.00 en 16.00 uur, inchecken is dan dus niet mogelijk. Indien u tussen 12.00 uur en 16.00 uur arriveert, vindt u op de deur van de receptie een aankomstlijst met uw naam en het nummer van de door u gereserveerde plaats. U kunt uw tent direct opzetten op de toegewezen plaats. Bagagevervoer vindt alleen plaats gedurende openeingstijden van de receptie. Houdt hier rekening mee om wachttijden te voorkomen.

7.2 Check In:
Tijdens de check in wordt er een check in formulier ingevuld en een kopie gemaakt van de reis- en/of identiteitsdocumenten van alle reizigers.

7.3 Plaatskeuze:
Uw tentplaats wordt u toegewezen door het campingpersoneel. Indien de bezetting dit toelaat, is het op de dag van aankomst mogelijk zelf een keuze te maken uit de nog beschikbare plaatsen.

8. Campingregels
U wordt geacht de campingregels na te leven. U vindt deze op het informatiebord bij de receptie en op het prikbord bij de afwasgelegenheid. Wij verzoeken u hiervan kennis te nemen.

8.1 Verkeer en toegankelijkheid camping:
Tussen 20.00 uur en 08.00 uur is alle verkeer op de camping verboden. Houdt u er rekening mee dat camping Pian d’Amora een terrassencamping is. De grindweg op de camping is slecht begaanbaar met een gezinsauto, niet alle plekken zijn met de auto te bereiken. Indien uw plaats niet bereikbaar is met de auto verzorgen wij het transport van uw bagage.

8.2 Rust:
Tussen 12.00 en 16.00 uur (siesta) en 22.00 uur en 08.00 uur wordt iedereen verzocht de rust op de camping te respecteren.

8.3 Parkeren:
Parkeren bij de tent is niet mogelijk. De camping beschikt over twee parkeerplaatsen. Eén aan de zijde van het restaurant en één op het hoger gelegen gedeelte van de camping. De parkeerplaats naast de hoofdingang is gereserveerd voor inwoners van Coreglia Antelminelli. Het is niet toegestaan uw auto hier te parkeren.

8.4 Honden:
Honden zijn na overleg met de receptie toegestaan. Honden zijn ten alle tijden aangelijnd en verzoorzaken geen (geluids-) overlast. Honden worden uitgelaten buiten het campingterrein. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van eventuele uitwerpselen.

8.5 Barbecue:
Tenzij er sprake is van extreme droogte mag, met in achtneming van van de voor de hand liggende veiligheidseisen (check waar de dichtstbijzijnde brandblusser zich bevindt, emmer water in de buurt etc.), gebruik gemaakt worden van een houtskoolbarbecue. Open vuur is strikt verboden.

8.6 Bezoekers:
Bezoekers zijn toegestaan mits deze aangemeld zijn bij de receptie.

9. Aansprakelijkheid
Uw verblijf op camping Pian d’Amora, en het gebruik van alle op de camping aanwezige faciliteiten, geschiedt geheel op eigen risico. In dat verband wijzen we er met klem op dat het kinderen niet toegestaan is gebruik te maken van het zwembad zonder toezicht van een ouder. Het management van camping Pian d’Amora aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door een verblijf op- en/of gebruik van faciliteiten van camping Pian d’Amora.

10. Klachten
Wij stellen het op prijs indien u onvolkomenheden tijdens het verblijf direct meldt bij de receptie. Wij doen er alles aan klachten op te lossen en (verder) ongemak te voorkomen.

 

***Voor alle voorwaarden wb Covid-19 en uw boeking op de camping: zie de aparte pagina op de website "Covid-19 informatie". 

NEWS

2021
OPEN:

15 JUNE
-
30 SEPTEMBER
NEW:

GLAMPING

LUXURIOUS
CAMPING!bell op mora 1


WELCOME
@
our campsites:

Camping
Pian d'Amora
(Tuscany)

Camping
Luna del Monte
(Umbria)


_____________Make your reservation

right now, 
with free cancellation
untill 30 June 2021.
______________________


Rent an E-bike

at the Campsite!0d77464c e492 435c ac53 3eafe0f6fe55


Arrivederci


cari saluti,
Marjolijn
FAB TO DO TIPS:

Canyon hike
in Orrido di Botri
Nature Reserve

Adventurous
Canyoning
in Parco Levigliese,

Abseiling
along the waterfalls
and sliding in natural slides

Sup boarding
in Canyon Park

Swim & slide
in Serchio river

Hiking in
Alpi Apuane

Cycling on top of
the city wall
of Lucca

Underground tour

in Grotta del Vento

Italian concert at
Lucca Summer
Festival

Climb Duomo
Cupola
in Firenze

Diner at
L'Osteria
in Barga