Camping

Camping Pian d’Amora, Coreglia Antelminelli

1. Algemene voorwaarden

Bij het maken van een boeking gaat u stilzwijgend, evenwel expliciet en zonder voorbehoud, akkoord met de algemene voorwaarden die vermeld zijn onder de kop ‘ algemene voorwaarden’ op de website www.campingpiandamora.nl. U vindt de algemene voorwaarden ook door op de link te klikken die vermeld is in de boekingsbevestiging. 

2. Reserveringen

Een reservering maakt u via e-mail of telefonisch. Een gemaakte reservering is definitief op het moment dat deze door ons is bevestigd. Hiertoe ontvangt u van ons zo spoedig mogelijk, en ten alle tijde, een reserveringsbevestiging per e-mail. De administratiekosten verbonden aan de reservering van een kampeerplaats bedragen € 5,00.

Optie:
Voorafgaand aan een reservering is het mogelijk een optie te nemen op een tentplaats. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Preferentie:
U kunt uw (voorkeuren) preferenties doorgeven bij het maken van uw reservering. Wij doen er alles aan deze in te willigen. De inwilliging van van een prefentie wordt echter niet gegarandeerd, hieraan zijn dan ook geen kosten verbonden.

Essentie:
Een voorkeur die dermate belangrijk is dat het wel of niet boeken van een staanplaats hier van afhangt is een essentie. Indien u een essentie doorgeeft bij het maken van de reservering wordt de inwilliging hiervan gegarandeerd. De kosten per essentie bedragen €5,00.

Benodigde gegevens:
Om de reserveringsovereenkomst te sluiten en deze te kunnen uitvoeren hebben wij de volgende gegevens van u en de eventuele medereiziger(s) nodig: achternaam, voorna(a)m(en), geboortedatum, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Tevens ontvangen wij, indien u een plaats reserveert, graag de afmetingen van uw tent, caravan, camper of vouwwagen en vernemen we graag of u gebruik wenst te maken van elektriciteit.

Aansprakelijkheid:
Degene die een overeenkomst aangaat, eveneens namens of ten behoeve van een ander, is aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien.

Kennelijke fouten:
Kennelijke fouten en vergissingen in een publicatie binden Camping Pian d’Amora niet.

3. Reissom

De op de website www.campingpiandamora.nl gepubliceerde prijzen zijn van toepassing.

4. Betaling

Bij het totstandkomen van de reserveringsovereenkomst dient een bedrag (aanbetaling) te worden voldaan welke gelijk is aan 30% van de totale reissom. Dit bedrag dient uiterlijk 10 dagen na de boekingsdatum in ons bezit te zijn. Betalingsmogelijkheden worden vermeld in de bevestiging van de reservering. Indien de aanbetaling uitblijft, vervalt de reservering. Daarvoor worden annuleringskosten (zie art. 6a) in rekening gebracht.

Het restant van de reissom van een kampeerplaats voldoet u op de laatste dag van uw verblijf. De restantbetaling kan zowel contant als met PIN of creditcard worden voldaan.

5. Reserveringsbevestiging en reserveringsnummer

De reserveringsbevestiging wordt per e-mail aan u verstrekt. Deze dient u bij aankomst op onze camping te overleggen. De bevestiging is voorzien van een reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is nodig in alle correspondentie met betrekking tot of naar aanleiding van de gemaakte reservering.

6. Wijzigingen, annuleringen, eerder vertrek

Voor wijzigingen, annuleringen en in het geval van een vroegtijdig vertrek, gelden de volgende voorwaarden en kosten:

Wijziging:
Onder wijzigingen wordt o.a. verstaan: wijziging van het aantal personen, wijziging van de reisdata (m.u.v. wijziging van de verblijfsduur), toevoegen van van tevoren te reserveren zaken (wo. elektriciteit) etc. Een verzoek tot wijziging wordt zonder verdere kosten in rekening te brengen in behandeling genomen.

Annulering:
Een annulering dient te allen tijde schriftelijk (per e-mail) te worden gedaan.

a. Indien u meer dan twee maanden voor de aankomstdatum annuleert, worden geen annuleringskosten in rekening gebracht.
b. Indien u korter dan twee maanden voor de aankomstdatum-, maar langer dan vier weken voor de aankomstdatum, annuleert wordt 30% van de reissom in rekening gebracht. Indien u een Glamping Lodge tent via Vodatent heeft geboekt, dient u binnen acht weken voor aankomst de gehele reissom te voldoen. Dit bedrag wordt niet gerestitueerd binnen acht weken voor aankomst, maar u kunt wel aanspraak maken op uw reisverzekering. 
c. Indien u korter dan vier weken voor de aankomstdatum annuleert, wordt 100% van de reissom in rekening gebracht.

Eerder vertrek:
Bij een eerder vertrek dan waarvoor gereserveerd is, is men de reissom voor de gehele gereserveerde periode verschuldigd.

7. Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 12.00 uur gebruik maken van de door u gereserveerde tentplaats. Glamping tenten kunt u vanaf 16.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek dienen de tenplaatsen voor 12.00 uur verlaten te zijn. De Glamping tenten dient uiterlijk 10.00 uur veegschoon te verlaten. 

Openingstijden receptie:
Houdt u er op uw aankomstdag rekening mee dat de receptie gesloten is tussen 12.00 en 16.00 uur, inchecken is dan dus niet mogelijk. Indien u tussen 12.00 uur en 16.00 uur arriveert, vindt u op de deur van de receptie een aankomstlijst met uw naam en het nummer van de door u gereserveerde plaats. U kunt uw tent direct opzetten op de toegewezen plaats. Gelieve het camping personeel niet te storen in de siësta, zo kunnen zij u vanaf 16.00 uur weer fris en opgeladen te woord staan!

Check In:
Tijdens de check-in wordt er een check-in formulier ingevuld en een kopie gemaakt van de reis- en/of identiteitsdocumenten van alle reizigers.

Plaatskeuze:
Uw tentplaats of Glamping tent wordt u toegewezen door het campingpersoneel. Indien de bezetting dit toelaat, is het op de dag van aankomst mogelijk zelf een keuze te maken uit de nog beschikbare plaatsen.

8. Campingregels

U wordt geacht de campingregels na te leven. U vindt deze op het informatiebord bij de receptie en op het prikbord bij de afwasgelegenheid. Wij verzoeken u hiervan kennis te nemen.

Verkeer en toegankelijkheid camping:
Tussen 20.00 uur en 08.00 uur is alle verkeer op de camping verboden. Houdt u er rekening mee dat camping Pian d’Amora een terrassencamping is. De grindweg op de camping is deels begaanbaar met een gezinsauto, evenwel zijn niet alle plekken met de auto te bereiken. Indien gewenst kunnen wij uw kampeermateriaal en baggage met onze Piaggio op de plaats van uw voorkeur afleveren (en v.v. – tussen 16.00-19.00 uur, eo alleen indien beschikbaar).

Rust:
Tussen 12.00 en 14.00 uur (siësta) en 22.00 uur en 08.00 uur wordt iedereen verzocht de rust op de camping te respecteren.

Parkeren:
Parkeren bij de tent is niet mogelijk. De camping beschikt over twee parkeerplaatsen. De kleine parking is aan de zijde van de receptie en het restaurant en de grote parking ligt in het hoger gelegen deel van de camping. De parkeerplaats naast de (camper en caravan-) ingang is gereserveerd voor inwoners van Coreglia Antelminelli. Het is niet toegestaan uw auto hier te parkeren.

Honden:
Honden zijn na overleg met de receptie toegestaan. Honden zijn ten alle tijden aangelijnd op de camping en veroorzaken geen (geluids-) overlast. Honden worden uitgelaten buiten het campingterrein. U bent zelf verantwoordelijk voor het verwijderen van eventuele uitwerpselen.


Barbecue:

Barbecueën bij de tent verboden. Gelieve gebruik te maken van de grote stenen barbecue nabij de receptie. Met in achtneming van de voor de hand liggende veiligheidseisen (emmer water in de buurt etc.) Open vuur is strikt verboden.

Bezoekers:
Bezoekers zijn toegestaan mits deze aangemeld zijn bij de receptie. Er geldt een toeslag van € 5,00 voor gebruik van het zwembad.

9. Aansprakelijkheid

Uw verblijf op camping Pian d’Amora, en het gebruik van alle op de camping aanwezige faciliteiten, geschiedt geheel op eigen risico. In dat verband wijzen we er met klem op dat het kinderen niet toegestaan is gebruik te maken van het zwembad zonder toezicht van een ouder. Het management van camping Pian d’Amora aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door een verblijf op- en/of gebruik van faciliteiten van camping Pian d’Amora.


10. Klachten

Wij stellen het op prijs indien u onvolkomenheden tijdens het verblijf direct meldt bij de receptie. Wij doen er alles aan klachten op te lossen en (verder) ongemak te voorkomen. 

Wie Zijn Wij

Ciao! Mijn naam is Marjolijn van Kooten en sinds 14 jaar beheer ik twee campings in Italië! Sinds een paar jaar heb ik Tipi Tent Italy in het leven geroepen: een verscheidenheid aan mooie glamping-tenten op beide campings. We verwelkomen je graag in Toscane en Umbrië!

www.tipitentitaly.com www.campinglunadelmonte.nl www.campingpiandamora.n4

Reserveren

Boek nu direct via ons on-line boekings systeem. Kies een type kampeerplaats en vul uw reisgegevens in, het totaal bedrag wordt zichtbaar voordat u boekt! Welkom!

Adres

Via Del Crocifisso 1
Localita da Mora
55025
Coreglia Antelminelli (Lucca)
Tuscany
Italy
GPS
10,530374
44,067483